BOSNIAN LOVE STORY BLOG

Znate onaj osjećaj kad nešto/ nekoga ugledate i zaljubite se na prvi pogled? Ugledate njega, torbu, cipele... Ja se odavno nisam zalijepila za nešto kao za predivni planer za vjenčanja koji su kreirale dvije pretalentovane djevojke, a uz to su još i imenjakinje - Martine.

Više

JOURNAL.HR

Trudnoća je dragocjeno iskustvo, a kako bi svaki njen trenutak ostao u vječnom sjećanju, pobrinule su se dvije prijateljice, Martina Božić i Martina Marić, koje su nakon uspjeha svog Wedding planera osmislile novi proizvod, ME & MY BABY planer, koji je osmišljen za svih devet mjeseci trudnoće i prvu godinu bebinog rasta.

Više

WALL.HR

"Ostavljam časopise, krećem na Fejs (možda neka buduća mladenka isto paničari kao i ja pa da se sprijateljimo) i tu nailazim na Book2Go wedding planer. To je to. Ruke se znoje, sreća me obuzima, čak bih rekla da se osjećam strastveno i čarobno – evo ga, postoji planer. Znači ne moram više biti princeza, imam alat s kojim mogu biti ratnica."

Više

Od male ideje do uspjeha: Dvije Hrvatice zarađuju na planerima

Dvije Martine, jedna Paracki, druga Marić, prijateljice su od djetinjstva. Rezultat njihova druženja i kreativnosti je zajednički posao na planerima za vjenčanja i bebe koji - cvjeta.

Više