POLITIKA PRIVATNOSTI TVRTKE Book2go j.d.o.o.

Molimo da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste se informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo za zaštitu osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku privatnosti te da je razumijete. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.


Book2go j.d.o.o. je društvo posvećeno potpunom poštovanju Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka.

Ovom Politikom privatnosti opisuju se postupci koje Book2go j.d.o.o. poduzima u svrhu zaštite privatnosti. Book2go j.d.o.o. će podatke o Vama upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Ova internetska stranica, kao i poslovno-informacijski sustavi tvrtke Book2go j.d.o.o., usklađeni su sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

• Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
• Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC).


Internetska stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti.

Book2go j.d.o.o. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama, koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev ili isporučili narudžbu, te u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje.

Book2go j.d.o.o. primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:

• prikupljamo samo informacije koje su potrebne,
• Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene,
• ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
• ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
• ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
• provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.


KOJI SE VAŠI PODACI PRIKUPLJAJU TE NA KOJI NAČIN?

Ova internetska stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili izravno putem naše e-mail adrese, Book2go j.d.o.o. prikuplja informacije o Vama. Informacije koje unosite preko internetske stranice (npr. Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. U slučaju da ste mlađi od 16 godina obavezni ste imati suglasnost roditelja prije davanja osobnih podataka.



TKO VODI OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi:
Book2go j.d.o.o.
Mrežnička 10
HR-47000 Karlovac
Croatia


U KOJU SVRHU SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI?
Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se uspješno isporučila narudžba naših proizvoda ili pružio odgovor na Vaš zahtjev.
KOLIKO DUGO SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija sa Vama, sve u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje. U slučaju prekida daljnje komunikacije sa Vama, tvrtka Book2go j.d.o.o. će nakon 6 mjeseci izbrisati Vaše osobne podatke.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

NA KOJI NAČIN SE KORISTE OSOBNI PODACI?

Vaše osobne podatke koristimo da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev, te isporučili narudžbe iz našeg web dućana, a u slučaju da se složite, poslati ćemo Vam i e-poštu o ostalim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. Book2go j.d.o.o. neće dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

INFORMACIJSKA SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Book2go j.d.o.o. u slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primjenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osigurava da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.
Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.



"KOLAČIĆI"

Tvrtka Book2go j.d.o.o. koristi “kolačiće” jer nam je potrebno praćenje posjetioca na većoj razini radi unapređenja naših usluga.

VAŠA PRAVA

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:

• pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,
• ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,
• brisanja svih osobnih podataka koje koje smo prikupili o Vama,
• ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane Book2go j.d.o.o.,
• prigovora na obradu vaših osobnih podataka od strane Book2go j.d.o.o.,
• zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje je Book2go j.d.o.o. ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.


molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] ili pošaljete svoj zahtjev na:


Book2go j.d.o.o.
Mrežnička 10
HR-47000 Karlovac
Croatia


Na Vaš zahtjev odgovoriti ćemo besplatno.


PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Martićeva 14
HR – 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609 000
Fax: +385 1 4609 099
e-mail: [email protected]
Web: http://www.azop.hr

Drugi o nama